Seaventure vaart in 2022 naar Noorwegen en Spitsbergen

VIVA Cruises onthulde vorige week het cruiseprogramma voor haar eerste zee expeditie cruiseschip, de Seaventure, van april tot oktober 2022. Gasten kunnen zich verheugen op in totaal 10  expeditiecruises waarvan 3 indrukwekkende reizen naar Noorwegen en verder naar Spitsbergen. Door de geringe scheepsgrootte van de Seaventure en de vele vertrek- en aankomsthavens zoals Bremerhaven, Dublin, Edinburgh, Tromsø en Reykjavik maken unieke routes mogelijk. 

Naar Noorse Fjorden

De eerste cruise naar de Noorse Fjorden start op 9 juni, een 8-daagse cruise vanuit Bremerhaven.  Deze cruise combineert de Fjorden met enkele pareltjes van de Duitse Waddeneilanden. Je vaart vanuit Bremerhaven naar Stavanger, Bergen, Wyk (eiland Föhr), het eiland Norderney en het eiland Borkum. Vanaf €2450 (buitenhut).

Een tweede Fjordencruise vaart de Seaventure op 14 september, een 10-daagse cruise van en naar Bremerhaven. Deze combineert ook weer andere bestemmingen zoals Zweden en Denemarken. Je vertrekt vanuit Bremerhaven naar het Zuiden van Noorwegen naar Kristiansand en Oslo. Daarna ga je naar Göteborg, Kopenhagen, Skagen en Sylt. Vanaf €3350.

Spitsbergen

De echte topper gaat van Tromso naar Bremerhaven. Je vertrekt op een 13 daagse cruise op 28 mei naar Spitsbergen en Bear Island. Je ziet Longyearbyen, Kongsfjorden, Barensburg, Bear Island, Alesund en Bergen, eindigend in Bremerhaven. Vanaf €4450.

Korting bij boeking voor 31 juli 2021

Alle Seaventure-reizen in 2022 zijn vanaf 28 mei 20121 te boeken bij elk reisbureau of rechtstreeks bij VIVA Cruises. VIVA Cruises viert de start van de oceaancruise met een speciale aanbieding. Ze geeft haar gasten een vroegboekkorting van 10 procent op alle boekingen tot 31 juli 2021.

Nieuwsgierig naar dit all-inclusive schip? 

Cruise Travel Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie