Fjord Norway en Avinor starten promotie in Nederland en Vlaanderen

Fjord Norway, het Noorse samenwerkingsinitiatief van verschillende verkeersbureaus in het fjordengebied, en Avinor, verantwoordelijk voor 44 luchthavens in Noorwegen, hebben met pr- en marketingbureau Zapper PR & Destination Marketing een 3-jarig samenwerkingsverband voor promotie afgesproken. Gedurende deze periode zal een uitgebreid pr- en marketingproject in Nederland en Vlaanderen plaatsvinden.

Fjord Norway is het regionale toeristische samenwerkingsinitiatief in het westen van Noorwegen. In dit project met Zapper PR en Avinor, vertegenwoordigt Fjord Norway de steden en gebieden Visit Ålesund & Sunnmøre, Visit Bergen, Visit Sognefjord en Stavanger Region. Fjord Norway heeft als doel om de fjordsteden te combineren met outdoor avonturen en natuurlijke pracht, het hele jaar door. Het fjordengebied heeft voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar wandelen, skiën, cultuur, steden of culinair genieten.

Het doel van de samenwerking is om de bestemming juist ook buiten het hoogseizoen onder de aandacht te brengen en zo meer toeristen te trekken in de herfst, winter en lente.

Duurzaam reizen in en naar Noorwegen

Ook zal in de campagne extra aandacht gegeven worden aan duurzaam reizen en lokale partners die inzetten op duurzaamheid.

Britt Dalland, Director of Marketing and Sales van Fjord Norway:
“Het is belangrijk voor Fjord Norway om het hele jaar door toerisme aan te trekken. Dit is een van de pijlers om reizen in Noorwegen duurzamer te maken. In de herfst, winter en lente hebben de steden veel te bieden en het fjordenlandschap verandert gedurende de seizoenen. Kortom: er zijn geweldige activiteiten voor toeristen om buiten het zomerseizoen te ontdekken.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie