Oceania Cruises maakt cruises 2023 naar Noorwegen en Noordkaap bekend

Oceania Cruises heeft haar cruiseprogramma voor Europa in 2023 bekendgemaakt. Het gaat om in totaal 179 routes met 7 cruiseschepen in de vloot. De schepen van de premium cruiserederij zullen 9 nieuwe havens aandoen. Wij bekijken de cruises naar Noorwegen voor je in detail.

Noorwegen

De rederij biedt drie cruises aan richting de Noorse Fjorden. Deze zijn uiteraard te combineren met voorafgaande cruises of daarna. Wij zetten de twee cruises op een rijtje:

Noorse Fjorden

Op 1 juli 2023 start een 10-daagse Fjordencruise op de Marina vanuit Oslo en eindigend in Portsmouth. Je bezoekt Skagen, Kristiansand, Haugesund, Molde, Kristiansund, Trondheim en Nordfjordeid in Noorwegen. Daarnaast ook Kirkwall op de Orkney Eilanden. Vanaf €2929.

Deze cruise is te verlengen. Bijvoorbeeld tot een 20-daagse cruise door al op 21 juni 2023 te starten met een Oostzee route. Je start in Stockholm waarna je Tallinn,  2 dagen in St. Petersburg, Helsinki, Riga, Kiel, Kopenhagen en Gothenburg bezoekt. Vanaf €5139.

Een andere 22-daagse cruise maak je door er een cruise achter aan te boeken. Je ziet dan ook Gothenburg, Kiel, Karlskrona, Stockholm, Helsinki, St. Petersburg (2 dagen), Tallinn, Visby en Gdansk. Je cruise eindigt in Kopenhagen. Vanaf €5549.

Naar Amsterdam!

Oceania biedt ook een een mooie gecombineerde Oostzee en Zuid-Noorwegen route aan met de Riviera. Zij gaat op 14 september in 12 dagen van Kopenhagen naar Amsterdam. Deze route gaat via Oslo en Kristiansand, naar Warnemünde, Kalundborg, Gothenburg, Tilbury (voor Londen), Le Havre, Brugge en twee dagen in Amsterdam. Vanaf €3089.

Noorse Fjorden en Noordkaap

Op 5 augustus 2023 vertrekt een 18-daagse cruise met de Riviera naar de Noordkaap én Rusland. Deze fantastische cruise start in Oslo en eindigt in Portsmouth. Onderweg bezoek je de Noorse Fjorden met Kristiansand, Haugesund, Alesund, Hammerfest én Honningsvag (Noordkaap). Daarna bezoek je het unieke Moermansk en Archangel (Rusland). Via Tromso, Leknes (Lofoten) en Torshaven (Faroer Eilanden), Kirkwall (Orkney Eilanden), Edinburgh kom je weer terug in Engeland. Vanaf €5279.

Riviera en Marina

De Marina en de Riviera zijn de grotere schepen van Oceania Cruises voor maximaal 1250 gasten. Je vindt er een casual sfeer, veel specialiteitenrestaurants en een perfect culinair aanbod dat bij de prijs is inbegrepen.

De verkoop van deze cruises is gestart. Reizigers kunnen op elke cruise uit deze collectie profiteren van de OLife Choice-promotie, met gratis internet en een keuze uit gratis excursies aan wal, een gratis drankpakket of een aanzienlijk boordkrediet.

Nieuwsgierig naar cruisen met Oceania cruises?

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie