Last minute aanbieding bij Holland America Line: met Zuiderdam

Als je deze zomer nog naar de het Noorden van Noorwegen wilt, denk dan eens aan de 22-daagse (!) cruise met de Zuiderdam op 11 juni 2023. Het schip vertrekt gemakkelijk vanuit Rotterdam en doet op deze route een aantal bestemmingen in Noorwegen aan, IJsland en Schotland voordat het schip terugkeert naar Rotterdam.

Noorwegen

Vanuit Rotterdam vertrek je eerst naar Dover voordat je met een zeedag ertussen in Noorwegen arriveert. Je bezoekt achtereenvolgens Bergen, Molde en Trondheim. Een zeedag zit ertussen op weg naar Alta en Hammerfest. Dit is niet de haven voor de Noordkaap, maar je vaart wél in de middag langs de Noordkaap!

IJsland

Het is tijd voor de oversteek naar IJsland. In twee zeedagen bereik je Seydisfjordur. Daarna stop je ook nog in Akureyri, Isafjordur en Reykjavik, waar je 2 dagen verblijft.

Terug naar Nederland ga je via Schotland: eerst naar de Kirkwall Eilanden, een bezoek aan South Queensferry voor een bezoek aan Edinburgh, en tot slot bezoek je Invergordon waar je naar het meer van Loch Ness kunt.

Na 22 dagen arriveer je weer terug in Rotterdam op 2 juli 2023.

Prijzen voor deze 22-daagse cruise

  • Binnenhut vanaf €899
  • Buitenhut vanaf €1199
  • Balkonhut vanaf €1299
  • Suite vanaf€1499

Nog niet inbegrepen zijn de fooien (USD 16,00 per gast per dag voor niet-suite gasten en USD 17,50 per gast per dag voor suites) en de boekingskosten van het reisbureau.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie