Nicko Cruises in 2024 met Vasco Da Gama naar Fjorden en Noordkaap

In 2024 zal Nicko Cruises, de Duitse touroperator, met de Vasco Da Gama de Noorse Fjorden in Noorwegen gaan bezoeken. Het schip Vasco Da Gama, de ex-Statendam, vaart van juli tot en met september in 2024 – en ook in 2025 – naar deze regio. Cruises gaan naar de fjorden en de de Noordkaap, het laatste stukje Europees vasteland.

Fjorden en Noordkaap

De Vasco da Gama maakt drie mooie Noordkaap reizen in juli 2024. Je start deze cruises gemakkelijk vanuit Bremerhaven. In 15 dagen reis je geheel naar de Noordkaap en weer terug. Onderweg bezoek je Bergen, Geiranger, Kristiansund, Lofoten, Tromsø, Trondheim en Honningsvag (Noordkaap), Ålesund, Stavanger en eindigend in Bremerhaven.

Deze cruise wordt driemaal aangeboden:

  • 4 juli t/m 18 juli 2024
  • 18 juli t/m 1 aug. 2024
  • 20 aug. t/m 3 sept.2024

Een binnenhut is beschikbaar vanaf €2.429,10 / buitenhut €2.879,10 / balkonhut €4.661,10 / suite €7037,10. De rederij biedt ook familiehutten aan, twee buitenhutten met een verbindingsdeur, voor een gunstiger tarief.

Vasco Da Gama In Noorwegen

De Vasco Da Gama biedt plek aan 1000 passagiers en is inmiddels voorzien van duurzame technieken. Aan boord zijn veel ruimtes opgefrist, voorzien van nieuwe meubels, een fris tapijt of zijn ruimtes geheel nieuw ingericht. Het charmante schip is overzichtelijk en niet al te groot.

Bekijk deze cruises van Nicko Cruises bij:
Captain Cruise Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie