Nicko Cruises

Nicko Cruises heeft een zeer grote vloot riviercruiseschepen in geheel Europa en daarbuiten. Zo kan je cruisen in Portugal op de Douro, in Frankrijk (Seine, Rhone) en uiteraard op de Donau en de bekende rivieren dichtbij zoals de Rijn.

In 2020 heeft de rederij de Vasco da Gama (ca. 1000 passagiers) in haar vloot opgenomen, een mooi gerenoveerd schip dat je misschien nog wel kent als de Statendam van Holland America Line. Dit schip biedt cruises aan in geheel Europa en ook naar de Noorse Fjorden en de Noordkaap.

In 2019 is Nicko Cruises in de expeditiecruises gegaan met de World Explorer en World Voyager. Op deze schepen vaar je met slechts 200 medepassagiers in luxe buitenhutten of hogere categorie.

Cruises van Nicko Cruises kunnen onder andere geboekt worden bij:

Captain Cruise

De vloot bestaat uit:

Zeecruises:

Het laatste nieuws van Nicko Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie