Kerstsfeer aan boord van Mein Schiff 3 naar Noorwegen

Het wordt hyggelig: Mein Schiff 3 gaat deze winter naar Noorwegen op twee opeenvolgende reizen gemakkelijk vanuit Bremerhaven richting Scandinavië. Van 4 tot 10 december 2023 en van 10 tot 17 december 2023 vaart Mein Schiff 3 naar Göteborg, Oslo en Kristiansand en op de tweede datum ook naar Aarhus. Naast indrukwekkende natuur kunnen gasten zich verheugen op een veelzijdig kerstprogramma aan boord en aan land.

Spannende momenten met Vincent Kliesch

Bestsellerauteur Vincent Kliesch is op beide reizen aan boord en zorgt voor literaire spanning. De Berlijnse schrijver stond met zijn eerste thriller “The Purity of Death” al in de bestsellerlijst. Met “Auris” schreef Kliesch vervolgens in 2019 het eerste deel van een thrillerserie gebaseerd op een hoorspelidee van zijn vriend Sebastian Fitzek. Aan boord zal Kliesch voorlezen uit de succesvolle serie, die inmiddels vier werken bevat, en uit zijn Boesherz-serie “Im Auge des Zebras”.

Ross Antony brengt kleur aan boord

Entertainer Ross Antony brengt een contrast met de rustige Nordland-sfeer aan boord van Mein Schiff 3: tijdens de reis van 4 tot 10 december 2023 presenteert de popzanger zijn nieuwe album “100% Ross” in twee concerten in het theater. Hij werd geboren in Engeland en werd bekend door zijn deelname aan de talentenjacht “Popstars” en door het winnen van “I’m a star – get me out here” in 2008. Ross Antony is sinds 2013 succesvol als popzanger en heeft uitgebracht meer dan tien albums uit deze tijd. Aan boord van Mein Schiff 3 kunnen gasten zich verheugen op sfeer, liefde en muziek tijdens zijn shows.

Ervaar een hygge-sfeer op het land

Niet alleen aan boord wacht de gasten een gevarieerd programma: voor excursies aan wal biedt Mein Schiff naast de reguliere excursies ook speciale excursies, die perfect de sfeer van het seizoen weergeven:

Van ritjes met een paardenkoets door de met Kerstmis verlichte hoofdstad van Noorwegen, tot een bezoek aan het huis van de Kerstman, tot slenteren door kleine kerstmarkten met handwerk – hier kunnen gasten kennismaken met de kersttradities van Scandinavië.

Een heel bijzonder hoogtepunt in de categorie “Small & Mine” wacht alle saunafans in Oslo: tijdens de stadssauna gaan gasten op het saunavlot door de Oslofjord. Bij 80 graden Celsius zweten de deelnemers in het saunavlot en ervaren ze enkele bezienswaardigheden van Oslo terwijl ze voorbijrijden. De fjord dient om direct daarna af te koelen.

Terug aan boord wachten de winterse snacks en drankjes op de gasten, die dankzij de premium-inclusieve diensten van Mein Schiff al bij de cruiseprijs zijn inbegrepen.

Informatie over boeken en prijzen

De 6-daagse reis “Nordland met Oslo” met de Mein Schiff 3 van/naar Bremerhaven van 4 tot 10 december 2023 is te boeken vanaf 799 euro per persoon in een binnenhut en vanaf 949 euro per persoon in een balkonhut met de Mein Schiff Premium. De 7-daagse reis “Nordland met Oslo” met de Mein Schiff 3 van/naar Bremerhaven van 10 tot 17 december 2023 is te boeken vanaf 699 euro per persoon in een binnenhut en vanaf 999 euro per persoon in een balkonhut met de Mein Schiff Premium.

Boek snel voor deze mooie cruise:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie