Extra cruises van Mein Schiff 1 naar Fjorden en Noordkaap in winter 2022

TUI Cruises zal deze winter en voor het eerst naar Noorwegen gaan varen vanuit Bremerhaven. In plaats van de warmere landen op te zoeken, cruist Mein Schiff 1 extra van 23 februari tot 22 april 2022 naar het hoge noorden, de Noorse Fjorden en Noordkaap.

Gasten kunnen kiezen uit zes cruises met een lengte van 4 tot 14 dagen, het begin en einde van deze cruises is in Bremerhaven.

Winterzon

Hoewel de focus van de korte cruise ligt op een bezoek aan de Noorse hoofdstad Oslo, gaat Mein Schiff 1 op de 13- en 14-daagse reizen ver buiten de poolcirkel met tussenstops in Tromsø, Narvik en Honningsvåg. Je kunt genieten van de Noorse wintermagie met ijskoude dagen in een sprookjesachtige sfeer en wellicht ook het beroemde Noorderlicht. Hoe korter de dagen, hoe groter de kans om dit magische noorderlicht te zien.

Het programma van georganiseerde excursies is gevarieerd: het aanbod varieert van sneeuwwandelingen, husky-sleeën, rijden op een sneeuwscooter of uitstapjes naar de Noordkaap op zoek naar het noorderlicht onder een indrukwekkende sterrenhemel. Maar ook met de kortere cruises door Zuid-Noorwegen zijn sfeervolle dagen in pittoreske havensteden als Bergen of Stavanger en indrukwekkende uitzichten op Noorse kustlandschappen gegarandeerd.

Ook de sfeer aan boord wordt niet verwaarloosd: op het pooldek nodigt niet alleen het zwembad, maar ook een 200 vierkante meter grote ijsbaan uit tot winterpret, terwijl de marktkraampjes warme hapjes en warme dranken aanbieden. Bovendien kunnen gasten zich zoals gewoonlijk culinair laten verwennen in de talrijke restaurants of ontspannen in de sauna of met behandelingen in de Spa.

Gezondheidsvereisten

Alle gasten moeten volledig gevaccineerd zijn, net als de bemanning dat ook is. Kinderen onder de 18 hoeven niet gevaccineerd te zijn, maar moeten wel tweemaal een negatieve test kunnen laten zien. Vraag voor meer informatie bij het reisbureau hierover.

Prijzen

Alle cruises in Noorwegen met Mein Schiff 1 beginnen en eindigen in Bremerhaven, gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederland én met uitstekende parkeervoorzieningen.
Dit zijn de cruises:

  • De 5-daagse korte trip met Oslo vanaf 23 februari – 27 februari 2022 met  Mein Schiff 1 kost van/naar Bremerhaven – vanaf € 949 per persoon in een binnenhut, in een balkonhut vanaf €749 euro per persoon (op basis van dubbele bezetting).
  • 8-daagse cruise met Alesund, Nordfjordeid, Bergen en Stavanger – 27 februari of 3 april 2022 – vanaf €949 binnenhut/ vanaf €1099 balkonhut.
  • De 15-daagse cruise “Noorwegen met Noordkaap en Narvik” met tussenstops in Nordfjordeid, Tromsø, Honningsvåg, Narvik en Bergen, vertrek op 6 maart /20 maart of 9 april 2022 – vanaf €1.699 euro per persoon in een binnenhut, in een balkonhut vanaf €1.999 euro per persoon (op basis van dubbele bezetting).

Het Premium Inclusive aanbod is bij alle reizen inbegrepen, dus inclusief fooien, veel drankjes en maaltijden (uitgezonderd sommige specialiteitenrestaurants). De cruises met Mein Schiff 1 zijn nu te boeken:

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

CruiseReizen.nl TUI TUI Cruises Duitsland

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie