Phoenix Reisen

De Duitse reisorganisator Phoenix Reisen heeft (vanaf de zomer 2019) 5 zeecruiseschepen en een groot aantal riviercruiseschepen in de vloot. Phoenix Reisen verzorgt alles tot in de puntjes. De zeecruiseschepen zijn niet al te groot en in uitstekende conditie. Cruisen met Phoenix betekent service, een fijne persoonlijke sfeer en zeer goed verzorgde maaltijden.

Elk jaar worden er nieuwe riviercruiseschepen aan de vloot toegevoegd.  De schepen zijn voorzien van wat je van een modern riviercruiseschip kunt verwachten; goed verzorgde kamers, uitgebreid a la carte restaurant of buffet (lunch, ontbijt). De schepen kunnen een whirlpool op het bovendek hebben, een putting-green, een spa, sauna en uiteraard een lounge waar men ’s avonds bij elkaar komt.

De taal die aan boord gesproken wordt, is voornamelijk Duits.

Phoenix in 2021 naar Noorwegen

De Duitse rederij maakt veel verschillende reizen naar de Noorse Fjorden. Vrijwel geen enkele reis is gelijk. De rederij vaart met de Amadea, Artania, MS Deutschland en de Amera. De reizen variëren van 7 dagen tot 14 dagen en starten in Bremerhaven. De bestemmingen zijn soms weg-van-de-gebaande-paden. Cruises zijn beschikbaar vanaf €999.

Noordkaap

Phoenix Reisen vaart in de zomer van 2021 acht maal naar de Noordkaap. Ook bijvoorbeeld op 25 juni 2021 (14-daagse cruise) met de Amera, de smaakvol gerenoveerd ex-Prinsendam. Prijzen van deze Noordkaap cruises starten bij €1799.

Cruises van Phoenix Reisen boek je bij

Deze schepen varen naar Noorwegen

Het laatste nieuws

Geef een reactie