Phoenix Reisen

De Duitse reisorganisator Phoenix Reisen heeft 4 zeecruiseschepen, herkenbaar aan de turqoise streep op de boeg, en een groot aantal riviercruiseschepen in de vloot. Phoenix Reisen verzorgt alles tot in de puntjes. De zeecruiseschepen zijn niet al te groot en in uitstekende conditie. Cruisen met Phoenix betekent service, een fijne persoonlijke sfeer en zeer goed verzorgde maaltijden.

De taal die aan boord gesproken wordt, is voornamelijk Duits.

Phoenix in 2021 naar Noorwegen

Deze Duitse rederij maakt 24 verschillende reizen naar de Noorse fjorden. Vrijwel geen enkele cruise is gelijk. De rederij vaart met de 4 schepen MS Amadea, Artania, Amera en Deutschland. De reizen variÙren van 8 tot 19 dagen en starten in Hamburg maar meestal in Bremerhaven. De bestemmingen zijn soms weg-van-de-gebaande-paden en de langere cruises zijn meestal naar de Noordkaap of in combinatie met Spitsbergen of IJsland. De Fjorden cruises zijn beschikbaar vanafá ? 799 (vertrek 6 mei per MS Amadea, 2 juni, 10 juli of 2 september per MS Artania, 3 mei of 10 mei per MS Deutschland).nnNoordkaapnnPhoenix Reisen vaart in de zomer van 2021 acht maal naar de Noordkaap. Ook bijvoorbeeld op 25 juni 2021 (14-daagse cruise) met de Amera, de smaakvol gerenoveerd ex-Prinsendam. Prijzen van deze Noordkaap cruises starten bij ?1799.

 

Cruises van Phoenix Reisen boek je bij

Captain Cruise

Deze schepen varen naar Noorwegen

Het laatste nieuws

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie