Scenic Cruises

logo Scenic Cruises

De van oorsprong Australische touroperator heeft zich de laatste jaren met zeer luxe riviercruises bezig gehouden. Vanwege dit succes is in 2019 expeditieschip Scenic Eclipse bij de vloot gekomen, met onder andere helikopters en een onderzeeboot aan boord.

Met slechts 228 of 200 (poolgebieden) gasten verken je de poolgebieden en alles wat daar tussen ligt, inclusief de Noorse kust en Spitsbergen in de zomermaanden. Je betaalt 1 prijs waarbij excursies, drankjes, fooien en wifi zijn inbegrepen.

Marco cruiste een paar dagen mee op dit ultraluxe expeditieschip. Lees hier zijn beleving van dit schip

Cruises boek je bij:

Scenic Cruises Yacht Cruise Company Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise

De zeevloot van Scenic bestaat uit:

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

 

Het laatste nieuws van Scenic Cruises


 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie