MSC Grandiosa vaart volledige zomer 2022 naar Noorse fjorden

MSC Cruises heeft woensdag aangekondigd dat MSC Grandiosa het hele zomerseizoen 2022 naar de Noorse fjorden vaart. Eén van MSC Cruises’ modernste en meest milieuvriendelijke schepen gaat in Noord-Europa 8-daagse cruises varen. Het breidt de keuze in routes van de rederij in de regio flink uit, omdat ook MSC Preziosa en MSC Poesia er extra 8-daagse cruises aanbieden.

De cruises van MSC Grandiosa vertrekken vanuit Kiel in Duitsland met Kopenhagen (Denemarken), Hellesylt, Alesund en Flam (Noorwegen) als bestemmingen. De fjordencruises komen in de plaats van de cruises in de Oostzee.

De exacte cruises die MSC Grandiosa in 2022 aanbiedt, zijn:

altijd vanaf Kiel en inclusief Kopenhagen

  • 7 mei – Oslo, Kristiansand, Flam – vanaf €649
  • 14/28 mei, 25 juni, 23 juli – Flam, Hellesylt, Alesund – vanaf €649
  • 21 mei, 4/11/18 juni, 2/9/16/30 juli – Flam, Hellesylt en/of Geiranger en Alesund

Andere Noorse fjordencruises van MSC Cruises in de zomer 2022:

  • MSC Magnifica – routes van 10 tot 14 nachten vanuit Hamburg (Duitsland), met stops in onder meer Kristiansand, Narvik, Longyearbyen, Honningsvag, Nordfjordeid, Molde Fjord, Maloy van 27 april tot 21 augustus;
  • MSC Virtuosa – vanuit Southampton (Engeland) biedt het schip naast cruises naar het zuiden ook een aantal routes van zeven en twaalf nachten met bestemmingen zoals Haugesund, Flaam, Olden, Maloy, Nordfjordeid en Molde Fjord van 13 mei tot 3 september.

 

Wil jij met MSC Cruises naar de Noorse fjorden varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

[text-blocks id=”msc-grandiosa-affiliatelinks”]

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie