Time for me – pakket op Noorwegen cruise met Mein Schiff 1

Geniet van de mooiste tijd van het jaar en beleef de goede voornemens voor het nieuwe jaar holistisch: dat is precies wat het exclusieve “Time for me”-pakket van de Mein Schiff-vloot biedt. Op drie geselecteerde reizen worden gasten begeleid door uitstekende experts op het gebied van geestelijke gezondheid, yoga, fitness en voeding. Met maximaal drie fitness- en yoga-lessen per dag, maar ook verschillende lezingen, workshops, meditaties, maar ook gezamenlijke excursies of restaurantbezoeken – de focus ligt altijd op gezondheid. Het doel is nieuwe gewoonten voor het dagelijks leven aan te leren, vast te houden en mee te nemen aan het einde van de cruise.

Naar Oslo

Gasten kunnen voor het eerst “Time for me” boeken op de reis “Noorwegen met Oslo” van 14 tot 22 mei 2023 op Mein Schiff 1. Vanuit Bremerhaven neemt het feelgood schip je mee naar de wondere wereld van de Noorse fjorden met op de route Oslo, Bergen, Alesund en Flam. Boek deze cruise bij TUI Nederland.

Aan boord zijn Berenice Seiss (yoga-expert), Coco Achinger (yoga-expert & mentale gezondheidscoach), Tobias Block (gezondheidsexpert & fitnesscoach), Matthias Groppe (veerkracht & gelukscoach), Andrea Stallmann (voedingscoach) en Regina Halmich ( voormalige Duitse bokser, wereldkampioen boksen & fitnessexpert). Deelnemers aan het arrangement hebben ook de mogelijkheid voor individuele consultmomenten met hun persoonlijke feelgoodcoach.

Prijsinformatie en boekbaarheid

De 8-daagse reis “Noorwegen met Oslo” met Mein Schiff 1 van/naar Bremerhaven van 14 mei tot en met 22 mei 2023 zijn beschikbaar vanaf 1.299 euro per persoon in een binnenhut met dubbele bezetting, vanaf 1.649 euro per persoon in een balkoncabine met dubbele bezetting, inclusief een selectie drankjes en fooien. Let op! Het Time for me pakket moet altijd worden bijgeboekt voor €199 per persoon. Bekijk hier deze cruise.

Ook de cruise van 15 september tot en met 23 september op de Mein Schiff 3 geldt voor dit aanbod. Deze cruise gaat naar Alesund, Geiranger, Molde, Bergen en Sandessjoen. Vanaf €2049.

Andere cruises waarop dit pakket boekbaar is:

  • 31 augustus 2023 met Mein Schiff over de Oostzee – Mein Schiff 1 – vanaf €1399.
De mooiste aanbiedingen:
Jaar >
2023
2024
2025
2026
2027
Vertrekhaven >
Amsterdam
Bremerhaven
Hamburg
Kiel
Kopenhagen
Rotterdam
Southampton
Warnemünde
Schip >
Mein Schiff 1
Mein Schiff 2
Mein Schiff 3
Mein Schiff 4
Mein Schiff 6
Prijs > ()
Onder €500 ()
€500 – €1000 ()
€1000 – €1500 ()
€1500 – €2000 ()
€2000 – €2500 ()
€2500 – €3000 ()
Boven €3000 ()
Cruisehavens >
Alesund
Alta
Åndalsnes
Bergen
Bremerhaven
Bronnoysund
Eidfjord
Farsund
Franz Josefland
Geiranger
Geirangerfjord
Haholmen
Hamburg
Hardanger
Hardangerfjord
Haugesund
Hellesylt
Henningsval
Kopenhagen
Kristiansand
Kristiansund
Lista
Lofoten
Lysefjord
Molde
Noordkaap
Nordfjordeid
Olden
Oslo
Reine
Rost
Skagen
Skjolden
Sognefjorden
Spitsbergen
Stavanger
Trollfjord
Tromso
Trondheim
Ulvik

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Fjordencruises én eigenaar van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je helpt ons op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen fanshop!
Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie